Lommeregner

Benyt odds-lommeregneren nedenfor, til at beregne det beløb du skal sælge hos Betfair, ud fra din indsats hos bookmakeren, samt de tilgængelige odds hos bookmakeren og Betfair.

Vi anbefaler, at du ikke spiller på kampe, hvor Betfairs sælg odds er mere end 0.20 højere end det odds du får hos bookmakeren.

Beløbene “Vinder hos” er udtryk for den påvirkning det aktuelle spil har på din bonus afhængig af om du vinder dit spil hos Betfair eller hos Bookmakeren. Er tallet negativt (hvilket det vil være i de fleste tilfælde), taber du det det oplyste beløb af din bonus, er tallet positivt, kan beløbet ses som en yderligere gevinst og kan lægges til din bonus. Det er en god ide at holde regnskab, så du altid ved hvor meget der er er tilbage af din bonus.

Husk, selvom du eksempelvis står til at tabe 68 kr af en bonus på 1.000 kr på et givent spil, så har du stadig et overskud på 932 kr.

#1
Bookmaker

Indtast det beløb som du vil spille hos bookmakeren, samt det odds som du kan få på det valgte udfald. Ønsker du at benytte et freebet, skal du ticke af i ”Freebet” boksen.

Beløb i DKK
Bookmakerens odds
Freebet
#2
Betfair

Indtast det odds, som du vil sælge til hos Betfair.

Indtast derefter din kommissionssats hos Betfair. Standard er 6,5%, men tjek under ”Min konto” for en sikkerheds skyld.

Betfairs odds
Kommission
#3
Dette beløb tillægges/tabes af bonussen

Hvis du føler dig helt sikker på udfaldet, kan du spille med større risiko. F.eks. når du spiller til et højt odds, eller du føler dig overbevist om kampens udfald.

Anbefalet risiko
Øget risiko
Vinder hos bookmaker
0,00 DKK
Vinder hos Betfair
0,00 DKK
#4
Beløbet som skal sælges hos Betfair

”Indsats” er det beløb du skal spille i dit sælg spil hos Betfair.

”Nødvendig saldo” er det beløb, du som minimum skal have på din Betfair-konto, for at kunne placere spillet.

Indsats
0,00 DKK
Nødvending saldo
0,00 DKK